AK Dilovası Dünya Sağlık Gününü Kutladı

Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, Kocaeli AK Parti İl Yöneticisi Osman Akbulut, Halil İbrahim Arslan, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ile ziyaret, Dilovası Devlet Hastanesini ziyaret ederek sağlıkçıların 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nü kutladı.
Başkan Şayir ve Ak Partili başkan ve yöneticileri hastaneyi ziyaret ederek sağlık çalışanlarına karanfil hediye etmeyi unutmadılar.

 

Dilovası belediye başkanı Hamza Şayir, ziyaret sonrası yaptıkları açıklamada, “Dünya Sağlık Günü münasebetiyle; gece-gündüz fedakarca çalışan sağlık çalışanlarımızı
AK Parti İl Yöneticilerimiz sn. Osman Akbulut, sn. Halil İbrahim Arslan, İlçe Başkanımız sn. İlhan Yıldırım ve İlçe Kadın Kolları Başkanımız sn. Gülay Artut ile ziyaret ettik.
Sağlığımızı, hayatımızı emanet ettiğimiz ve çoğu zaman canlarını hiçe sayarak insanlarımızın hayatları için emekler harcayan tüm sağlık çalışanlarımızın 7 Nisan Dünya Sağlık Günü`nü kutluyor başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.