BAŞKAN ADAYI MUSTAFA TÜREL GECE GÜNDÜZ DEMİYOR!

SP Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel, Sabah Akşam sahada. Ev ziyaretleri, çocuklar ve gençlerle olan iletişimiyle büyük beğeni toplayan ve her zorluk çeken vatandaşın yanında olan Mustafa Türel halkın içinde halkla birlikte olmaya devam ediyor.

Sabahın ilk saatlerinde Gebze Giresun Soğukpınarlılar Derneğini, Yıldız Orman sahibi Ramazan Yıldız'ı, İnönü Mahallesi Muhtarı Durmuş Karabuğa’yı ziyaret etti ve gün boyu vatandaşlarla bir arada oldu. 
 
Verimli geçen ve Başkan adayı olması halinde yapılacak projelerini anlatan Başkan Adayı Türel, ''Gebze Giresun Soğukpınarlılar Derneğine ziyarette bulundum. Hemşehrilerimize projelerimizden bahsedip hasbihal ettik. Kendilerine sıcak ve samimi duygularla karşılamalarından ötürü dernek başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim.  Yıldız Orman sahibi Kıymetli büyüğüm Ramazan Yıldız’a ziyarette bulundum. Kendilerine hoş sohbetleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ederim.  İnönü Mahallesi Muhtarımız Kıymetli Durmuş Karabuğa’yı ziyaret ettim. Hoş sohbetleri ve misafirperverliği için teşekkür ederim.'' sözlerini kullandı.