Başkan Aslantaş ve Kaymakam Kubilay'dan Mikdat Aydın'a ziyaret

Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Abdurrahman Aslantaş, Dilovası kaymakamı Dr. Metin kubilay iş insanı Mikdat Aydın'a iş yerinde ziyaret gerçekleştirdi.
Yönetim Kurulu Başkanı Miktat Aydın'ı makamında ziyaret eden Aslantaş ve Kaymakam Kubilay firma üretim tesislerini gezerek Aydın’dan bilgi aldı.  
İmparsan San. ve Tic. Ltd. Şti. bölgemizin markası olduğunu dile getiren GTO Başkanı Abdurrahman Aslantaş: “Gebze’mizde böylesine marka firmalarımızın olması Ticaret odası olarak bizi çok mutlu ediyor. İmparsan'ın yaptıkları kaliteli işlerden dolayı tebrik ediyorum. Dilovası Kaymakamımız Sn. Metin Kubilay, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sn. İlhan Aydın ve Devlet Malzeme Ofisi İstanbul Bölge Müdürü Sn. Aydın Akyürek ile birlikte; İmparsan San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcımız Mikdat Aydın’ın işyerine bir ziyaret gerçekleştirerek yapılan üretim ile ilgili bilgi aldık.” Dedi.

Mikdat Aydın, FİRMA HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İmparsan San. ve Tic. Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Ticaret Odası Başkan Yardımcımız Mikdat Aydın'da ziyaretten duyduğu büyük memnuniyeti dile getirerek şöyle konuştu: “Bugün işyerimize gelerek bizleri onur eden sayın Dilovası kaymakamım metin Kubilay bey Gebze ticaret odası başkanımız Abdurahman Aslantas bey il sanayi müdürümüz İlhan Aydın bey devlet malzeme ofisi müdürümüz Aydın Akyürek bey AK PARTİ Büyükşehir belediye meclis üyemiz Sayın Osman Akbulut bey işadamı kardeşimiz Armagan demir beye şükranlarımı sunuyorum ayaklarıns sağlık Hoş sohbetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.