Başkan Duman, ''Muhtarlarımızın Her Zaman Yanındayız”

Erzumlular Dilovası Horasanlılar Dernek başkanı Nesim Duman, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Duman, muhtarların Türk demokrasi geleneğinin en önemli unsurlarından biri olduğunu vurguladı ve onların yerel yönetimlerin güçlenmesindeki rollerine dikkat çekti.


Başkan Duman, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Muhtarlarımız, demokrasinin temel taşları olup, vatandaşlarımızın talep ve sorunlarını en yakından bilen, onlarla sürekli temas halinde olan önemli temsilcilerdir. Bulundukları bölgelerde devletin gözü, kulağı ve sesi olarak, hizmet götürülmesinde büyük emek sarf ettiklerini biliyoruz. Onların fedakârlıkları ve gayretleriyle yerel yönetimlerin başarısı daha da artmaktadır.”

“Muhtarlarımızın Her Zaman Yanındayız”

Muhtarların taleplerine her zaman kulak verdiklerini belirten Duman, “Muhtarlarımızın yaşadığı sorunların çözümü noktasında bizler de üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Bu vesileyle tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum,” dedi.