BAŞKAN ERDEM SITAR'DAN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

MHP Dilovası İlçe Başkanı Erdem Sıtar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı olması dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Erdem Sıtar mesajında; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı Milli Mücadelemizin yıldönümünü büyük bir gururla kutlamaktayız.

İstiklal mücadelemizin başladığı 19 Mayıs’ı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan etmesi gençliğe duyduğu güvenin göstergesi olarak tarihte yerini almıştır.

Samsun’da başlatılan bağımsızlık mücadelesi dalga dalga tüm yurda yayılmış, milli birlik ve beraberlik duygusu doruğa ulaşmıştır.

1919'da azim, inanç ve kararlılıkla gösterilen bu büyük mücadele bizlere, Türk gençliğimize ilham olmaya, yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir.

Tüm bu zorluklar içerisinde, büyük fedakarlıklarla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, geleceğimizin teminatı gençlerimize emanet edilmiştir.

Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek nesillerimize en iyi şekilde aktarmak yine gençlerimizin en başta gelen görev ve sorumluluğu olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, geleceğimizin teminatı gençlerimizin ve milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, başta Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız için canını feda eden tüm kahramanlarımızı saygı, rahmet ve minnetle anıyorum.”dedi.