Başkan Kaya ve yönetimi STK, esnaf ve vatandaşlarla iç içe

AK Parti Gebze ilçe başkanı Recep kaya, Kadın Kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak, Gençlik kolları başkanı Av. Bilal Durmuş Kurt ve yönetimi STK'lar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ak Gebze esnaf ve vatandaşların talep ve önerilerini de dinlemnin yanı sıra özel günleri ve ayrıca acılarını paylaşarak ortak oluyor.

Başkan Kaya ve Ekibi taziye ziyaretleri, geçmiş olsun ziyaretleri ve STK ziyaretleri ile gün boyu vatandaşlarla buluştu.

Başkan Kaya ziyaretler sonrası, ''İnönü Mahalle Başkanımız Erdem Ceylan’ın dayısı, önceki dönem gençlik kolları yöneticimiz Kadem Dinç’in Amcası, Önceki dönem mahalle yöneticimiz Ferit Dinç’in abisi Necmettin Dinç’in vefatından dolayı Oğlu Hakan Dinç ve Ailesine başsağlığı ve sabır dileğimizi ilettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.  Gaziler Mahallesi Belediye Başkan yardımcımız Mahmut Yandık, Mahalle Başkanımız Turhan Alkan  ve yönetimimiz ile birlikte Mahalle Teşkilat Başkanımız Şahin Erkunt’un Annesi için düzenlenen mevlit okumasına katıldık. Allah kabul eylesin. Eşinin vefatından dolayı Adem Gökdemir’e taziye ziyaretinde bulunduk. Allah Rahmet eylesin. Mahalle Başkanımız Turhan Alkan  ve yönetimimiz ile birlikte Tekin Turhan’ın en sahipliğinde Mahalle sakinlerimizle hasbihal eyledik. Nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. İri’nin hanesinde mahalle sakinlerimiz ile bir araya gelerek hasbihal eyledik. Nazik misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Samsunlular Dernek Başkanı Şakir Töngel ve yönetimi ile bir araya gelerek Samsunlu hemşerilerimizle hasbihal eyledik. Yönetimimiz ile birlikte Meclis üyemiz Halil Aytaç’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim Halil Abimize ve tüm hastalarımıza şifa versin.'' ifadelerini kullandı.

Bu davranışı ile AK Parti Gebze Vatandaşlardan tam not aldı.