CHP Kadın kolları başkanı Meral Pırtı oldu

CHP Kadın kolları başkanı Meral Pırtı oldu.

CHP Dilovası'nda gerçekleşen kadın kolları başkanlığı seçiminde Dilovası siyasetinde önemli rol alan Meral Pırtı Dilovası CHP teşkilatında yapılan kadın kolları başkanlığına seçildi.

CHP Dilovası'nda gerçekleşen programa CHP Kocaeli İl Kadın kolları başkanı Merve Tüysüz, il başkan yardımcısı Tülin Kececi Göngür ve CHP Dilovası kadın kolları yer aldı.
Kısa bir konuşma yapan CHP Dilovası kadın Kolları başkanı Meral Pırtı, “Bugün ilçe örgütümüzde gerçekleşen kadın kolları Başkanlığı seçimi yapılmıştır. Kongreye katılan İl Kadın kolları başkanımız Merve tüysüz ve il başkan yardımcımız Tülin Kececi Göngür katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
Hep birlikte bir aradayız. Bu saatten sonra hep birlikte çalışacağız, daha güçlü olacağız, sahalara daha fazla kadınlarla ineceğiz. Bizde kaybeden yok kazanan var. Demokrasi şöleni yaşadık. Bunun sonucunda da kaybeden olmadı. Hep birlikte beraberiz.” sözlerini kullandı.

CHP Dilovası ilçe başkanı Servet Turan, ''Bugün ilçe örgütümüzde gerçekleşen kadın kolları Başkanlığı seçimi yapılmıştır.

Kongreye katılan İl Kadın kolları başkanımız Merve tüysüz ve il başkan yardımcımız Tülin Kececi Göngür katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.
Cumhuriyet Halk Partisi Dilovası kadın kolları başkanı Meral pırtı hanım seçilmiştir.
Meral Pırtı ve yönetimi ilçemize hayırlı uğurlu olsun.
Görevlerinde başarılar dileriz.'' dedi.