DİLOVASI'NDA CAMİYE HIRSIZLAR GİRDİ

Sabah erkenden camiye gelen görevliler durumu fark ederek Dernek Başkanı Mükremin Candan'ı haberdar ettier. Dernek Başkanı Mükremin Candan güvenlik güçlerini olay yerine çağırarak faillerin bulunması için yardım istedi.

Dernek Başkanı Mükremin Candan, daha geçen yıl kendi imkanlarıyla Hasan Düzgün Taziye evi ve Şadırvan ile lavaboları sıfırdan yaptıklarını belirterek "Camimizin güzelleştirilmesi ve donatı alanlarının daha modernize bir şekilde halkımızın istifadesine sunmanın gayreti içindeyiz.

Bizim camimizin bir özelliği D 100 karayolundan geçen vatandaşlarımızın ve uzun yol şöförlerinin sürekli olarak gelip  namazlarını kıldıkları bir cami. Temiz ve bakımlı tutmak için yoğun gayret gösteriyoruz. Böyle bir olay başımıza ilk kez geçti ve 7 bin lira gibi bir zarar vermişler. Lavabolarımızı, musluklarımızı ve kalebodur aksamına zarar vermişler. 

Artık bir şekliyle burayı tamir ederek eski haline döndüreceğiz. Diğer camilerimizin de bu yönde tedbirli olmaları için buradan uyarıyorum. Çünkü bu gün bu zarar bize verildi yarın onlara da verilebilir. Şimdiden hayırsever cami cemaatimizin ve iş adamlarımızın desteğine teşekkür ediyorum dedi. 

Editör : Gökmen Öztürk