Başkan Ramazan Ömeroğlu, “Dilovası için hizmete devam”

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na ziyaretler devam ediyor.

Hayırlı olsun ziyaretleri yanı Sıra Dilovası ilçesinin sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ömeroğlu, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik ve beraberlik içinde Dilovası'nın daha da gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

Ömeroğlu, yaptığı açıklamada, seçim sürecinde olduğu gibi şimdi de gece-gündüz demeden Dilovası için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

Dilovası'nın daha yaşanabilir bir ilçe haline gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade eden Başkan Ömeroğlu, halkın taleplerini dikkate alarak projeler üreteceklerini söyleyerek, ''Bugün, birlikte vatani görevimi yaptığım değerli dostum Habib Çakır ile hatıraları yâd ettik. Ardahan İş Adamları ve Sanayiciler Derneği ile Ardahan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Fakir Yılmaz ve kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Tepecik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Salih Özmeç ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Dilovası Giresunlular Dernek Başkanı Turan Yılmaz ve kıymetli yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. İstişare Kurulu Üyemiz İsmail Demir ve kıymetli ailesine nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum.  Ağrı Yorgun söğüt Köyü Derneği Başkanı Yunus Dursun ve yönetimine nazik ziyaretlerinden ötürü çok teşekkür ediyorum. ''sözlerini kullandı.

Ziyaret sonrası Vatandaşlar ve STK Temsilcileri Başkan Ömeroğlu'na desteklerini sürdüreceklerini belirtti.