Başkan Hüseyin Cihan Özaltan, ''Darıca belediyesinde çalışan işçilerin emeklerinin karşılığını zamanında verin''

Başkan Hüseyin Cihan Özaltan, ''Darıca belediyesinde çalışan işçilerin emeklerinin karşılığını zamanında verin''.

CHP'da Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, Darıca Belediyesi'nde çalışan işçilerin geçmiş aylardan kalma mesai ücretlerinin hala ödenmenmediğini dile getirdi.

Başkan Özaltan bu olaya sert tepki göstererek, ''Değerli Darıcalılar;

Darıca Belediyesi'nde çalışan işçilerin geçmiş aylardan kalma mesai ücretlerinin hala ödenmemiş olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mevcut Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık yönetiminde, işçilerimizin emeklerinin karşılığının zamanında verilmesi gerektiğine dair çağrımızı bir kez daha yüksek sesle dile getiriyorum.
Ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik kriz ve yüksek enflasyon ortamında, işçilerin alacakları ücretlerin zamanında ödenmesi, bir idari amirin en önemli sorumluluklarından biridir. Ancak, Darıca Belediyesi yönetimi, işçilerimizin haklarını göz ardı etmektedir.
Mevcut belediye yönetiminin makam odalarına yapılan lüks harcamalar ve özel kalem müdürünün yıllık bütçesi devasa rakamlarla ulaşmışken belediye işçilerimizin yaşadığı mağduriyet kabul edilemez olmuştur.
Belediye Başkanı ve yardımcılarının, Kamu kaynaklarının adil ve kamu yararına kullanılması Darıca halkının hizmet ve refahına doğrudan katkı sağlayacakken yapılan israf kamuoyu adına endişe vericidir.
Darıca belediyesinde çalışan işçi kardeşlerimizin haklarının derhal ödenmesini ve belediye yönetiminin harcamalarını kamu yararına kullanmaya davet ediyorum.
CHP Darıca ilçe başkanlığı olarak her zaman emekçilerin haklı mücadelelerinde yanlarında olduğumuzu belirtiyorum.
Kamuoyuna saygılarımla.''sözleri ile duyurdu.