MHP Dilovası, Tepecik, Çerkeşli ve Köselere çıkarma yaptı

MHP Dilovası, dünkü mesaisini kırsal mahallelere çıkarma yaparak, yapılan çalışmaları yerinde inceleyip vatandaşlarla görüş alışverişinde bulundu.

MHP Dilovası ilçe başkanı Erdem Sıtar ve yönetimi ziyaretlerinde MHP Kocaeli il başkanı Murat Nuri Demirbaş'ında selamını iletti.

MHP Dilovası ziyaret ettiği Köseler, Çerkeşli ve Tepecik mahallelerinde Seçimde Cumhurittifakına verdikleri desteklerden dolayı da mahalle sakinlerine teşekkür etti. MHP Dilovası İlçe başkanı Erdem Sıtar, ''Köseler Köyümüzündeyiz..Seçim öncesi söylediğimiz gibi gönül köprümüzü her zaman Vatandaşlarımızla inşaa edicez.

Herzaman birlikte hareket edicez. Kıymetli yöneticilerimiz ile birlikte Tepecik köyümüzü ziyarette bulunduk. İl Başkanımız Sn Murat Nuri Demirbaş'ın Selamlarını ilettik. Misafirperverliğinden dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Tepecik Köyümüzündeyiz..

Seçim öncesi söylediğimiz gibi gönül köprümüzü her zaman Vatandaşlarımızla inşaa edicez. Herzaman birlikte hareket edicez. Kaçep il Başkan Yardımcımız Melek Tufan ve Kıymetli yöneticilerimiz birlikte Tepecik köyümüzü ziyarette bulunduk. İl Başkanımız Sn Murat Nuri Demirbaş'ın Selamlarını ilettik.

Bizleri sofrasına devet eden misafirperverliğinden dolayı herkese çok teşekkür ederiz. Çerkeşli Köyümüzündeyiz.. Seçim öncesi söylediğimiz gibi gönül köprümüzü her zaman Vatandaşlarımızla inşaa edicez. Herzaman birlikte hareket edicez. Kıymetli yöneticilerimiz ile birlikte Çerkeşli köyümüzü ziyarette bulunduk. İl Başkanımız Sn Murat Nuri Demirbaş'ın Selamlarını ilettik. Misafirperverliğinden dolayı herkese çok teşekkür ederiz.''sözlerini kullandı.