Kaymakam Kubilay ve Başkan Ömeroğlu, 15 Temmuz Derneği’ni ağırladı

Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ve Dilovası Kaymakamı Dr. Metin KUBİLAY, 15 Temmuz Derneği ve ilçe sivil toplum kuruluşlarının bir araya geldiği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen anma programı sonrası  başkan Ömeroğlu'nun makamından ağırladı.

Ağırlama sırasında kısa bir konuşma yapan Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, “Dilovamıza hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Milletlerin tarihinde kırılma anları yaşanır. Tarihimizin belli dönemlerinde bu milleti tarih sahnesinden silme girişimleri uygulandı. Çok şükür ki bunu beceremediler. Bu planın benzerini 15 Temmuz’da da uygulamaya kalktılar. Kendi kazdıkları kuyuya kendileri düştüler. 15 Temmuz’da şahadete yürüyen kardeşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah. Bizim üzerimize düşen ise; manevi değerlerini kuşanmış, ferasetli gençler yetiştirmektir. Rabbim yar yardımcımız olsun inşallah. 15 Temmuz Derneği Başkanı Sayın İsmail Hakkı Turunç'a nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Makamında misafirlerini ağırlayan Dilovası Kaymakamı Dr. Metin KUBİLAY, ''15 Temmuz Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Kahraman Gazilerimiz Sn. İlhami Çil ve Sn. Ahmet Alkılıç’ ı Kaymakamlığımızda misafir ettik. Kahraman Gazilerimize ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.'' sözlerini kullandı.

15 Temmuz Derneği Başkanı Sayın İsmail Hakkı Turunç, üyeler İlhami Çil ve  Ahmet Alkılıç'ta Kaymakam Dr. Metin Kubilay ve Başkan Ramazan Ömeroğlu'na misafir perverlikleri için teşekkür etti.