Kaymakam Kubilay'dan STK ziyaret ve Diliskelesi'nde inceleme

Kaymakam Kubilay'dan STK ziyaret ve Diliskelesi'nde inceleme.

Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, ilçe nabzını ölçmeye, istişarelere devam ediyor.

İstişarelere önem veren Dilovası Kaymakamı Kubilay Bugün Diliskelesi'nde STK ziyareti ve ayrıca tarihi Diliskelesi Tren İstasyonu inşaat alanını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Geçen hafta Açılan Kocaeli Doğubayazıtlılar Derneği ve Dilovası Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ayrıca tarihi Diliskelesi Tren İstasyonu inşaat alanını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretler sonrası Kaymakam Kubilay, ''Dilovası Iğdırlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettik. Dernek Başkanı Beşir Yıldırım ve yönetiminden faaliyet ve projeleri hakkında bilgiler alarak çalışmalarında başarılar diledik. Yakın ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. Diliskelesi Mahallemizde restorasyonu devam eden tarihi Diliskelesi Tren İstasyonu inşaat alanını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldık.  Ayrıca Kocaeli Doğubayazıtlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ettik. Dernek Başkanı Mehmet Anlazuk ve yönetiminden çalışmaları hakkında bilgiler alarak, başarılar diledik. Yakın ilgi ve misafirperverlikleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum.'' sözleri kullandı.

Dernek başklanlarıda Kaymakam Dr. Metin Kubilay'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.