Darıca Milli Eğitim Müdürü Murat Balay'a ziyaretçi akını

Dilovası’nda 2014 yılından bu yana İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Murat Balay, rotasyon tayin nedeniyle Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne tayin edildi.

Darıca Milli Eğitim Müdürlüğü Görevine başlayan Murat Balay'a ziyaretçi akını.

Dilovası'nda Görev yaptığı sırada Bir çok önemli projeye imza atan Eğitimin anlamında Dilovası'nda en üst seviyeye kadar çıkaran Murat Balay'a Darıca'da ziyaretçi akını gerçekleşti.

Siyaset, sanat ve eğitim camiasından birçok isim Balayı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

 Murat Balay Misafirlerinin ağırlaması yanı sıra Okulları gezerek her yeri yerinde incelemeye devam ediyor.

Balay ziyaretler sonrası, ''Darıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Resul Kotan a ve Darıca gençlik merkezi müdürümüz ve personellerine hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz Ayfer Gazanfer Güngör İlkokulumuzu ziyaret ederek Okul Müdürümüz Rüştü Acar dan okul hakkında bilgilendirme aldık. İlçemiz Cemil Meriç İlkokulu Müdürümüz Salih Gönenli ve müdür yardımcımız a nazik ziyaret ve okulumuz hakkındaki bilgilendirmeleri için teşekkür ediyorum Ressam Osman Hamdi Bey ilkokulu müdürü Suat Yapıcı ve müdür yardımcılarımıza hayırlı olsun ziyareti ve okul hakkındaki bilgilendirmeleri için teşekkür ediyorum Nenehatun mahallemiz muhtarı Hakan Uğurlu ve üyesine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum Gebze imam hatip lisesinden okul arkadaşımız kıymetli Mecit Öztürk le 35 yıl sonra Darıca da buluşmaktan çok mutlu oldum. Yıllar çok şey götürmüş bizden…

Akparti Darıca İlçe Başkanımız Sn Köksal Şakar ve değerli yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri içim teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimize hoşgeldin ve hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli eğitim seminerini ziyaret ederek katılan öğretmenlerimize  açılış konuşmasını yaparak yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulunduk. BBP ilçe başkanımız Mehmet Yılmaz ve ilçe yönetimine hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun ziyareti için Dilovasından mesai arkadaşlarım Değerli akrabamız ve Dilovası devlet hastanesi müdürümüz Şükrü GÖZALAN  ve Dilovası İlçe Sağlık Müdürümüz kıymetli dostum Mustafa POLAT a teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun ziyareti için hasta haliyle ziyaretime gelen Atalarım Canım Babam, kıymetli Hoca dayım ve kardaşıma çok teşekkür ediyorum. Allah sağlık sıhhat versin tüm büyüklerimize….

Dilovası’nda beraber çalıştığımız ardından Kartepe‘ye emniyet müdürü olarak atanan kıymetli dostum Turgut Yazar‘a hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ederim Yıllarca birlikte çalıştığımız Dilovası’ndaki can dostlarin kıymetli Daire kurum müdürü arkadaşlarıma hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Dilovası’nda birlikte çalıştığımız okul müdürü arkadaşlarımızdan Buket Uyar a hayırlı olsun ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Eğitim Bir Sen Darıca İlçe Başkanımız Selçuk Hasip ve ilçe yönetimindeki okul müdürü arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Darıca Şehit Hasan Kaya Kız Anadolu lisesi müdürümüz Musa Kartal ve müdür yardımcılarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Darıca Neşet Yalçın Anadolu Lisesi müdürümüz Hakan Çelik e teşekkür ediyorum.  Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Darıca İSU ilçe müdürümüz İsmet Topal ve şantiye şefimize teşekkür ediyorum. ''sözlerini kullandı.