Başkan Ömeroğlu, öğrencilerin ilk gün heyecanını paylaştı

Dilovası’nda 2024-2025 eğitim-öğretim yılının resmi açılış töreni bu yıl Mehmet Zeki Obdan İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, protokol üyelerinin açılış konuşmaları ve ilk ders zilinin çalmasıyla devam etti. Başkan Ramazan Ömeroğlu, 2024/2025 Eğitim-öğretim yılı öncesi de hiçbir ayrım yapmadan, ilçede eğitim gören öğrencilere kırtasiye desteği veriyor.

Mehmet Zeki Obdan İlkokulu'nda düzenlenen resmi açılış programına; Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Dilovası Kaymakamı Dr. Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç ve öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Başkan Ömeroğlu, “Dilovası İlçe Kaymakamımız Dr. Metin Kubilay ile birlikte; 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı'na katılarak aydınlık yarınlarımızın teminatı öğrencilerimiz ve kıymetli öğretmenlerimiz ile bir araya geldik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize huzurlu, başarılarla bir yıl geçirmelerini diliyorum.

Aynı zamanda bugün düzenlenen program vesilesi ile ilkokul 1. sınıf öğrencilerimize kırtasiye desteği veren Çolakoğlu Metalurji A.Ş'ye çok teşekkür ediyorum.
Sizlerle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Yeni bir eğitim-öğretim yılının ilk günündeyiz. Çocuklarımız; sevinçli, heyecanlı ve mutlu. Onların yüzlerinde ki bu mutluluk her şeye değer. Sevgili çocuklar, okul sizin ikinci eviniz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınız sizin ikinci aileniz. Üç aylık hasret bugün sona erdi. Okulunuza, öğretmenlerinize ve arkadaşlarınıza kavuştunuz. Sizlere bu eğitim- öğretim yılında başarılar diliyor. ''sözlerini kullandı.

Dilovası İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, ''Dilovası'nda 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Heyecanla başladı. Mehmet Zeki Obdan İlkokulumuzda hazırlanan program ile, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, kurum amirleri ve velilerimizle ilk ders zilini çalarak derslere başladık.'' sözlerini kullandı.