Yaşar Çakmak'a önemli Görev

2019 yılında AK Parti’den Kocaeli Büyükşehir ve Gebze Belediyesi meclis üyesi seçilen Yaşar Çakmak, 2023 genel seçimleri öncesinde görevinden ayrılmış, milletvekili aday adayı olmuştu. Çakmak aday gösterilmeyince Gebze Belediye Başkan aday adayı olabileceği de konuşulmuştu. Ancak Yaşar Çakmak yerel seçimlerde de aday olmadı.

SAYIŞTAY’DA BAŞDENETÇİLİK
İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan, Sayıştay’da 11 yıl denetçi ve başdenetçi olarak görev yapan Yaşar Çakmak, Türk Telekom’da daire başkanlığı da yapmıştı. İSU’da yapılan son değişikliklerle birlikte Çakmak yeniden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çatısı altında görev almaya başlayacak. Ancak Çakmak bu kez İSU Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı yapacak. 

Yaşar Çakmak Sosyal Medya Hesabından, ''Değerli dostlar, Bugün itibarı ile İSU Teftiş Kurulu Başkanı olarak yeni vazifemize başladım.

Öncelikle bizi bu vazife ile görevlendiren değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum.Rabbim yüklendiğimiz görevlerde üstün muvaffakiyyetler nasib eylesin. Bu ilk günümüzde, 'hayırlı olsun' ziyaretimize gelen Gölcük Belediye Başkanımız Kıymetli Dost Ali Yıldırım Sezer'e, diğer misafirlerime, telefonla arayan, mesaj gönderen tüm dost ve arkadaşlarıma kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. ''sözlerini kullandı.