AK Parti Çayırova, teşkilatı basınla bir araya geldi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve yönetimi bir araya gelerek hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Güne basın mensupları ile kahvaltıda başlayan toplantıya Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, Kadın Kolları başkanı Seyhan Dönmez, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz ve Tanıtım ve Medya Birim sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Furkan Akbaş Katıldı.

Samimi ortamda gerçekleşen toplantıda 1 yıllık süreci değerlendirme fırsatının yanı sıra Kasım ayında yapılacak Kongre'de tekrar İlçe başkanı olarak AK Parti'ye hizmet etmek istediklerini belirten AK Parti Çayırova İlçe başkanı Erhan Sarıdede bize görev verilmesi halinde yine Ak Davamız için elimizden geleni yapacaklarını dile getirdiler.

Sırası ile konuşma yapan başkanlar basın mensuplarının sorularını cevapladılar.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanları ilçenin tüm konularına karşı duyarlı ve hassas olduklarını, çözüm noktasında hem siyaseten hem de kamusal anlamda muhataplarıyla sürekli iletişim içinde olduklarını dile getirdi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede, ''1 yıl içinde teşkilatımızın yapılanmasını sağladık. Üye çalışmalarımızda 200 sayısını aştık. Her hafta vatandaşlarımızla bir araya geldik. Tüm organlarımızla uyum içinde çalışıyoruz. Kadın Kolları Başkanımız Seyhan Dönmez, Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Yavuz ve İlçe Tanıtım ve Medya Birim Başkanımız Furkan Akbaş ile güne doğru ve güvenilir bilgi akışı sağlamak için gece gündüz mücadele gösteren basın mensuplarımızla birlikte başladık.

Bir yıllık çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz ve bölgemiz adına istişarelerde bulunduğumuz toplantımıza katılım sağlayan kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. '' sözlerini kullandı.
Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, ''İlçe Başkanımız Erhan Sarıdede, Gençlik Kolları Başkanımız Furkan Yavuz ve İlçe Tanıtım ve Medya Birim Başkanımız Furkan Akbaş ile güne doğru ve güvenilir bilgi akışı sağlamak için gece gündüz mücadele gösteren basın mensuplarımızla bir yıllık çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz ve bölgemiz adına istişarelerde bulunduk. toplantımıza katılım sağlayan kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz.8 yıllık görev süresi boyunca bugüne kadar 4 ayrı ilçe başkanı ile görev yaptım. Her kapıya Cumhurbaşkanımızın selamını götürdük. Görev yaptığım süreçte yerel ve  genel olmak üzere çok seçim süreci yaşadım. 6 Ekim’de bir yılını dolduran süreçte Gazze’de bir katliam yaşanıyor. Gazze’nin ve Filistin’in özgürlüğüne kavuşması en büyük gayemiz. Ben de bu uzun soluklu süreçte görev yaptığım tüm parti mensubu yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.'' ifadelerini kullandı.


Gençlik Kolları Başkanı Furkan Yavuz ve Tanıtım ve Medya Birim sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Furkan Akbaş ise Göreve geldikleri tarihinden itibaren teşkilatlanma yapısı hakkında bilgi aktarımında bulunarak yaptıkları verimli çalışmalar üye çalışmaları, okullardaki yapılanmaları, stand çalışmaları ve sosyal, spor aktiviteleri ile ilgili de açıklamalarda bulundu.
Bugüne kadar 554 üye kazandırdıklarını ve kazandırmaya devam edecekleri mesajı verdiler.