Köksaloğlu: "Gazze’de Yaşanan Zulme Sessiz Kalmayacağız!"

Güçlü Türkiye Partisi Düzce İl Başkanı Uğur Köksaloğlu, Gazze’de yaşanan insanlık dramını sert bir dille kınayarak, dünya kamuoyunu ve İslam dünyasını bu zulme karşı harekete geçmeye davet etti. Köksaloğlu, Gazze’de her gün masum insanların hayatını kaybettiğini belirterek, bu duruma seyirci kalan herkesin insanlık değerlerinden uzaklaştığını vurguladı.

"GAZZE’DE İNSANLIK DRAMI YAŞANIYOR"

Köksaloğlu, Gazze’de devam eden saldırıların artık dayanılmaz bir boyuta ulaştığını ifade ederek, "Gazze’de her gün masum çocuklar, kadınlar, ve yaşlılar katlediliyor. İnsanlığın vicdanını derinden yaralayan bu zulme sessiz kalmak, insanlık onuruna aykırıdır. Gazze’de yaşanan bu insanlık dramını görmezden gelen dünya, bir kez daha vicdan testinden sınıfta kalmıştır," dedi.

"İSLAM DÜNYASI HAREKETE GEÇMELİ"

İslam dünyasının bu konuda daha aktif bir duruş sergilemesi gerektiğini belirten Köksaloğlu, "10 aydır süregelen bu katliam karşısında İslam dünyası sadece kınamalarla yetiniyor. Ancak kınamak yetmez, harekete geçmek gerekir. Gazze’deki kardeşlerimize sahip çıkmalı, zulme karşı güçlü bir duruş sergilemeliyiz," ifadelerini kullandı.

"GAZZE İÇİN SESSİZ KALMAYACAĞIZ"

Köksaloğlu, Güçlü Türkiye Partisi olarak Gazze’deki zulme sessiz kalmayacaklarını belirterek, "Bizler, Gazze için sessiz kalmayacağız. Güçlü Türkiye Partisi olarak, her platformda bu insanlık suçunu dile getireceğiz ve bu zulmün sona ermesi için çalışacağız. Dünya, Gazze’de akan masum kanın durması için artık harekete geçmeli," dedi.