Mediha Satıcı, CHP İzmit Kadın Kolları Başkanlığına Yeniden Seçildi

Bugün (13 Haziran 2024) KYÖD'de gerçekleşen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmit Kadın Kolları Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Mediha Satıcı, yeniden seçilerek ikinci dönemine başladı. Tek aday olarak kongreye katılan Satıcı, delegelerin güvenoyunu aldı.

Başkan Ercan’dan Teşekkür Mesajı
İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan, kongrenin açılış konuşmasında 31 Mart seçimlerini değerlendirerek, kampanya sürecinde kadın kollarının özverili çalışmalarına teşekkür etti. Ercan, “Gece geç saatlere kadar seçim koordinasyon merkezimizde çalıştınız, emekleriniz çok kıymetli. Yeni seçilecek yönetimimize de başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Satıcı: "İktidar Olmak İçin Çok Çalışacağız"
Seçim öncesi konuşma yapan Mediha Satıcı, pandemi sürecinde sahada aktif çalışamasalar da yardım faaliyetlerine devam ettiklerini belirtti. Satıcı, "Görev süremiz içinde genel ve yerel seçim süreçlerini geçirdik. İzmit Belediye Başkanlığını tekrar adayımız Fatma Kaplan Hürriyet kazandı. Bu başarının devamı için çok çalışacağız" dedi.

 
Tüysüz: " Kocaeli’yi Kırmızıya Boyayacağız"
CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Merve Tüysüz ise, kongrede yaptığı konuşmada İzmit’in yerel iktidar başarısını vurgulayarak, "Kocaeli’yi kırmızıya boyayacağız" dedi. Kadınların gece gündüz çalıştığını belirten Tüysüz, güçlü meclis ile başarıyı taçlandırdıklarını ifade etti.
En Büyük Teşekkür Atatürk’e
Tekrar seçilerek ikinci dönemine başlayan Mediha Satıcı, en büyük teşekkürü Atatürk’e borçlu olduklarını söyledi. Satıcı, "Görev süremiz boyunca partimizin tüzük ve yönetmeliklerine uygun olarak, yerelde iktidarımızın devamı ve genelde iktidar olabilmemiz için tüm gücümüzle çalışacağımıza söz veriyorum" şeklinde konuştu.

Mediha Satıcı’nın Yönetim Kurulu
Asil Üyeler:
Mihdiye Satıcı, Gizem Arslan, Yağmur Canoğlu, Dilek Havva Çakal, Julide Kunter, Aytül Uygun, Hülya Şentürk, Sema Turgut, Betül Şahin, Fatma Güneysu, Satı Uğurtan

Yedek Üyeler:
Serpil Oyardı, Gülden Arslan, Özlem Günay, Songül Canpolat, Hasret Cengiz, Aysel Ateşli, Nisa Nur Er, Jale Şenocak, Perihan Evren, Aysel Üçer