MHP Dilovası'nda yeni başkan Söğütçü'ye ve yeni teşkilat binasına ziyaretçi akını

Geçtiğimiz günlerde MHP Dilovası İlçe başkanlığına atanan Gencay Söğütçü'ye  her kesimden ziyaretçi akını oluyor.

Dilovası'nın sevilen ismi Başkan Söğütçü ayrıca yeni görevine yeni MHP Dilovası ilçe başkanlığında devam ediyor.

Göreve gelir  gelmez eski ilçe başkanlığı binasının bulunduğu üst kata taşınarak kısa sürede faaliyete sokarak yeni ilçe binası makamında misafirlerini ağırlayarak onlarla tek tek ilgileniyor.

Başkan Söğütçü'nün hızına yetişilmiyor.

Hayırlı olsun  ziyaretlerinde misafir ağırlama, ilçe ziyaretleri ve yeni ilçe başkanlarının tanıtımı ile birlikte birçok programda da yer aldı.

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte çalışmalarına hız veren Başkan Söğütçü, Dilovası'nda MHP’ye her geçen gün giderek ilginin arttığını söyledi. “ÜYE SAYIMIZI ARTTIRACAĞIZ” MHP’de üye sayısını arttıracaklarını işaret eden Söğütçü “Göreve geldiğimiz andan itibaren Dilovası halkının sevgisi ve ilgisini yakından hissettik. Herkese ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizi bu göreve layık gören değerli Genel Başkanımız, Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’ye sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Şerefli mazimizde canını vermekten kaçınmayan ve her türlü zorlu şartta davasını omuzlayan ülküdaşlarımız ile birlikte önümüzde ulaşmamız gereken önemli hedefler var. Tüm dava arkadaşlarımı birlikte çalışmaya, Türk milleti için görev yapmaya çağırıyorum. Kapımız ve gönlümüz herkese açık. Ne mutlu Türküm Diyene” dedi.