Okay Ağyol’dan, Ailece Destek ve geçmiş olsun ziyaretleri

Okay Ağyol’dan, Ailece Destek ve geçmiş olsun ziyaretleri.

CHP’nin Çayırova’da önde gelen isimlerinden olan Nova Prefabrik Yönetim Kurulu Başkanı Okay Ağyol geçmiş olsun ziyaretleri yanı sıra bugün Çayırova'da açılan SMA hastası Miray Bebek için gercekleşen kermese ailesi olarak tam destek verdi.

İş İnsanı Okay Ağyol Nova prefabri̇k yöneti̇m kurulu başkani sayin okay ağyol kali̇te ve müşteri̇ memnuni̇yeti̇ i̇le çikmiş olduğumuz bu yola ayni azi̇m ve kararlilikla dünyanin çeşi̇tli̇ ülkeleri̇ne ürünleri̇mi̇zi̇n i̇hracatini başlatarak ülkemi̇zi̇n ekonomi̇k büyüme kalkinmasina destek olmaya devam ediyor.

Ziyaretler ve Destek sonrası Okay Ağyol, ''Partilimiz Sayın. Deniz Hanımeli arkadaşımızı geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı, arkadaşlarla birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine acil şifalar diliyorum. Geçen dönem birlikte görev yaptığımız Pınar Tuğba Uysal hanımefendi'nin kıymetli eşi Şaban Uysal bey'e geçirmiş olduğu rahatsızlıktan dolayı arkadaşlarla geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk . Kendisine acil şifalar diliyorum. Kadın Kolları Başkanlığımızın, İlçe Başkanlığımız ve Gençlik Kolları Başkanlığımız ile birlikte organize ettiği Cayırovalı Sma hastası Miray bebegimizin yararına düzenlenen kermes programına eşim ile birlikte katılım sağladım. Tez zamanda bebegimizin sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.''sözlerini kullandı.