CHP İzmit'ten anlamlı etkinlik

CHP İzmit 21 Eylül Dünya Alzheimer Gününün FARKINDAYIZ! sloganıyla  Alzheimer hastalığı konusunda toplumda farkındalık yaratmak için düzenlenen etkinliğe, CHP İzmit ilçe Kadın Kolları başkan vekili Gizem Arslan ve yönetim birlikte Alzheimer hastası vatandaşları ziyaret etti.

CHP İzmit İzmit Alzheimer Yaşam Evini ziyaret ederek yine taktir topladı.

Yurttaşın hayatını kolaylaştırmaları gerektiğine dikkat çeken CHP İzmit, “Alzheimer hastalığından mustarip komşularımız için değil aileleri için de bir şeyler yapmamız gerektiğinin farkındayız” dedi.

Düzenlenen etkinlikle 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü’nde bir farkındalık yaratmayı amaçladıklarını vurgulayan Başkan Vekili Arslan, ''Sosyal bağlar da aileniz olabilir, arkadaşlarınız olabilir, komşularınız olabilir. Kaliteli bir sosyal ağın içindeyseniz bu da sizi Alzheimer hastalığından koruyan önemli bir faktör. Özellikle orta yaşlarda kafanıza dikkat edin, kafanızı çarpmayın. Sonuç olarak fiziksel olarak, sosyal olarak aktif olacağız, yiyeceğimize dikkat edeceğiz, eğitimimize dikkat edeceğiz, kafamızı koruyacağız. Bir önemli faktör daha var kolesterole dikkat edeceğiz. Kolesterol yüksekliği Alzheimer açısından en ciddi risk faktörlerinden biri.

Onlar Unutabilir ,Unutmaya Başlayabilir..
Ama bizler UNUTMUYORUZ..!
21 Eylül Dünya Alzheimer Gününün FARKINDAYIZ!
21 Eylül Dünya Alzhemir Günü vesilesiyle Kocaeli'de bir ilk olarak İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan Alzheimer Yaşam Evindeki büyüklerimizi ve emek katan personelleri ziyaret ederek ;sohbetlerine dahil olduk.. “ sözlerini kullandı.